Bite me

Blodkärl blir trånga om musklerna i deras väggar är spända. Det sker hos bl.a. rökare. Nikotinet påverkar de tunnaste blodkärlen att dra ihop sig. Även stress ger spända muskler i blodkärlen och därmed ökat blodtryck. Stress uppstår när man inte mår riktigt bra, t.ex. på grund av oro, arbetslöshet eller otrivsel på jobbet.......ELLER PÅGRUND AV SKOLAN. Mhm, sug på den du "Biologi B"- för gymnasiet.

Sista dagen på maj

imorgon är det juni :D och på torsdag är det (förhoppnigsvis) det sista vi har att plugga. Vilket år det varit! Katastrofalt! Men det har gått fort också. Äh, får ha ett riktigt "årsavlutninsginlägg" när den dagen kommer...

Har pluggat en del biologi nu, men orkar inte. Vill sova =( ögonen mina svider! Anyways, vill åtminstone anteckna klart allt, sen läsa igenom en gång innan jag lägger mig - och sen läsa igenom allt imon igen. Sure, kommer inte lära mig allt utantill inför provet säkert, men ändå. Har ont i fingrarna. skrivit så mycket. Inte kul. Därför blire ett så upphackigt o jobbigt inlägg. Menmen... sånt är livet.

Ska nog ta en halvtimmes ögonvilopaus eller nåt.
Smell you latehh aligatooooors

Iranian Census

De håller ju på att räkna befolkningen i USA och ras och inkomst är något de vill veta. Så här svarar fuckin iranierna AKA shomboli siah

Respirationssystemet -.-

Hej alla glada (och alla andra...)!

Hoppas att ni hyllat era mammor today! Det gjorde jag med att städa hela huset och, tillsammans med Astrrid, laga en underbart god choklad cheesecake samt dagens mat! Tog även hand om disken i princip hela dagen, så mor min slapp stå och hålla på en massa i köket. Japp, glad blev hon. Bäst för henne ;| hehe, nää, så ska man inte säga!

Iallafall, har ni andra varit duktiga biologipluggare?

Inte jag. Sitter och försöker få klart de två första "blocken" av frågor som ska besvaras inför provet på tisdag, just nu. Inte kul. Menmen, someone's gotta do it (or, everyone in nv2 @ Kunskapsgymnasiet have to do it -.-). Är väldigt trött, så tvivlar starkt på att jag hinner med det. Antar att jag får göra resten imorgon då. Inte så smart att göra allt dagen innan prov - men vet ni vad? Det är faktiskt sommarlov, och vare sig man vill eller inte så börjar kroppen, framförallt hjärnan, ställa sig in på det! Det går liksom inte att hindra! Så, medans ni tänker över vad jag precis har skrivit så kan ni sitta och titta på denna maneten:

 

Btw, höll på med chili förut, till maten. Inte kul inte! Säger bara en sak: tvätta händerna otroligt noggrant efter att ni skärt och pillat med chili. Vet ni varför? Jo, för att det är inte alls kul när man sedan pillar sig runt munnen och munnen reagerar på det starka chilit. Vill du ha svullna, stickande, svidande läppar under ett par timmar? Smörj in dig i chilisaft. Underbart...not. Dessutom sved det under naglarna (det var la där det hade fastnat) vilket gjorde att jag inte kunde göra något alls, i princip, utan att det sved till ordentligt. Dagens läxa: don't mess with chili - it will (almost) break you!


sickness

Satt och skulle skriva fysikarbetet ..


What the hell?!
Vad fan tänker man med om man undrar en sån grej är min fråga.                                                                                                               
                                                                                                            // Biffen

Mors Dag

Hejsan allihop!

Såg precis slutet på Barbie's Dagbok. Helt okej, hehe. Karaktärerna hade lite dåliga miner dock. Barbie pratade ledset, men såg inte så jätteledsen ut. Inte bra. Skärpning Disney! Eller vem det nu är som gjort filmen...

Aja, nu blir det off to en annan Disney film - Starstruck! HAHA ja, jag har sett den en gång innan. Men just nu är jag på sånt slapphumör, så jag ska bara sitta och titta på en film! Då får det bli den. Sen ska jag superstäda här hemma och se om jag kan få hem en tårta och kanske någon blomma till mor min, innan hon kommer hem från jobbet :) det är ju mors dag idag, så glöm nu inte att skämma bort mamma! Och för er som undrar: Pretty Woman går på tv1000 Classic nu. Är jag typ den enda som inte sett den filmen än? Kanske borde se på den? Äh, vi får la se.

Ni får ha en mycket fin söndag :)

breathless

Life is not measured by the number of breaths we take,
 but by the moments that take our breath away ..

Tagen från nåns status på ansiktsboken :)

                                                                                         // Biffen

Tomorrow

Imorgon vill jag ..

vakna upp i den här sängen


äta de här till frukost


pussa på min fina man


hoppa i en fin klänning


ta mitt privata jet till Kanarieöarna med mina vänner


äta god & mycket mat


dricka någon god dryck


Åka tillbaka hem, pussa på min man & sedan lägga mig i min sköna säng
och läsa en bra bok.


Men mest av allt vill jag slippa fysikprovet, som jag inte orkar med.
                                                                                                       // Biffen

Hmm...

någon mer än mig av nv2:orna som inte pluggat fysik idag... alls?
Lite stress? Yes.
Do I care? No.

Bye :)

wavin' flag

When I get older,
I will be stronger
they'll call me freedom
just like a wavin' flag
and then it goes back
and then it goes back
and then it goes back ..(8)

K'naan - Wavin' Flag
Vet fortfarande inte hur man laddar upp klipp, men ni hittar den på Youtube.
Listen and enjoy! :)

                                                                                                   // Biffen

Rich Girl

Haha har börjat använda låttitlar som överskrift. Idag var jag som sagt hemma från skolan. Har faktiskt fått rätt mkt gjort..............NOOOT. Har faktiskt inte gjort någonting nästan hahah. Jag vakna 10. Sen satt jag framför tv:n i 2 timmar (inte bra). När klockan var tre så gick jag och madre till torget för att köpa studentpresenter. Det blev två parfymer efter väldigt mkt tjötande (är det ett ord?). Kom iaf hem kl 5 och satte mig och repetera 2 kapitel i fysiken. Så nu har jag bara ca 6-7 kapitel kvar. INTE OKEJ om ni frågar mig för det e ju inte direkt enkelt. Aja ska ta två till nu om jag orkar och resten imorgon förhoppningsvis. Sen får det fan gå som det går, orkar inte bry mig längre.

Imorgon fyller min mormor och Amne år hahah. Idag har Vilhelmina och Vilma namnsdag, så grattis till er eller gå och dö.

Känner mig harmonisk och irriterad på samma gång

PEACE // JONII


BACK

Yeah, that's right bitches! I'm back! Okej, lite överspel där ..haha. Jag är tillbaka, men Carro; vart fan håller du hus?! Menmen, verkar som alla var hemma idag ..haha, det är rätta takter för det var nämligen jag med! Dock var jag tyvärr inte lika duktig och hade ingen pluggdag, fast jag borde haft det :( Hade en låång sovmorgon & sen har jag chillat hela dagen. Vid middag kom H på besök, riiiktigt länge sen så det var en trevlig överraskning. Haha, fattade inte att det faktiskt var han :| & senare på dagen ville pappa grilla så det blev det också! :) S kom också på besök & det var sol så satt ute, grillade och mådde bra. Tills jag tänkte på allt plugg ..

Nu sitter jag iallafall här och kollar på en b-serie ..vill inte men kan ändå inte låta bli. Så det blir att kolla klart på den & sen kanske ta och plugga lite. Inte långt kvar nu, drygt tre veckor! :D

                                                                                                  // Biffen

None of dem

None of these boys can dance 
Not a single one of dem stand a chance 
All of dem girls a mess 
I've seen it all before I'm not impressed 

None of dem get my sex 
None of dem move my intellect 
None of dem work for me 
None of dem make me feel anything

I'm so bored in this town 
Take me away from here 
Play me some kind of new sound 
Something true insincere
I've got a little girl singing and repeating my head
Take me far away from here

None of dem get my stands 
None of dem do it like I can 
None of these chicks got style 
None of these drugs get me high 
None of these beats are raw 
None of these beats ever break the law 
None of dem kicks go boom 
None of dem bass lines fill the room

I'm so bored in this town 
Take me away from here 
Play me some kind of new sound 
Something true insincere
I've got a little girl singing and repeating my head 
Take me far away from here


JiPpPiI

Nu är det så att jag är ledig imorgon :) spanskaprovet jag skulle ha imorgon är inställt! Mattelektionen är också inställd, och engelskan ska jag faktiskt inte gå på. Har plugg som är viktigare än slutet på en dålig film... faktiskt. Så jag är faktiskt glad :):):) var sur förut när jag tänkte på allt plugg vi har denna veckan -.- men sen blev jag glad :):):) imorgon får jag sova uuuuuut! moahahhaha.

B-inlägg jag vet, men bättre än nöööthing. Riight? Or? Moahahhaahha.

Nu börjar Desperate Housewives - som börjar bli lite spännande.

Ni får ha det så fint!

Pearly Gates

Okej dags för update. Jag känner att nu är det bara denna veckan kvar (helvetesvecka), nästa vecka (ändå inte SÅ mycket) och sen sista veckan där man inte har något plugg alls typ. Sen är det ju typ beach 2010 haha jani. Ne men det e ju inte alls långt kvar till friheten som kommer att vara i hela TVÅ månader. Fattar ni eller två månader utan något plugg eller några bekymmer. GÖTTTTT.

Vad har hänt idag då? Jo dagen började med skolan kl 8 med Asse och CrazyC där vi pluggade kemi. Sedan hade vi lite fler lektioner och den sista lektionen som var lite onödig gick ingen på. Lite kul sådär. Medan de flesta drog hem så bestämmde jag och Guldiii för att åka till statsbiblan för att möta amne och plugga lite svenska. Men vi drog lika snabbt som vi kom dit hahah eller vi va där typ 10 minuter. Trevligt trevligt.

Nu sitter jag framför tv:n och försöker plugga samtidigt. Jag lovar ja sitter med datorn där jag har svenskan uppe medan jag försöker repitera lite fysik och på samma gång skriva lite kemi. Utöver det kollar jag på tv haha. Har 10 armar och 10 ögon nämligen.

Det va/är min dag. Imorgon har jag inga lektioner. Eller vi har ingen matte och jag orkar inte gå till skolan för en lektion nämligen engelska där vi ändå säkert kommer kolla på film eller något annat onödigt. Så det blir en riktig hemmapluggardag imorgon. Senare imorgon jag ska till torget också för att köpa två presenter till två studenter som båda har sin mottagning på torsdag. Fan säger jag bara. Behöver plugga fysik. Men ska inte stanna länge ändå.

Nu behöver jag tips från er på vad man kan köpa till två killar som tar studenten. Parfym kanske?

Aja nu orkar jag inte skriva mer så ni får ha de gött och på tal om ingenting, grattis till Urban som har namnsdag idag.

PEACE // JONII


VAD VAD VAD

Vad är det med människor som ska "hålla på" in public?
Vad är det med folk som tror att det är okej att skratta åt personer som är annorlunda?
Vad är det med människor som inte kan hålla käften?
Vad är det med mig som ska klaga på allt?
Vad är det med mig och att jag tror att jag är den perfekta människan?
Vad är det med denna tjejen?

24 maj 2010

Okej... börjar nästan tröttna på mina egna inlägg. Menmen, vad ska man göra? Finns inte så mycket jag kan göra åt saken. Hoppas ni andra förstår att detta är en hint till er.

Aja, det är soligt som bara den ute - fast väldigt blåsigt. Men aa, antar att det blir så ibland. Nu är det så att jag ska iväg och träna och ska ut härifrån halv 2. Jobbigt läge för mig då jag inte ens är klar. Ändå lägger jag tid här, ncncnc (Carro - jag förklarar när vi ses). AJA. HEJDÅ. HÖRS KANSKE SENARE.

Och nej, har inte lika mycket flipp idag :):)

Oj...

nu är det så att jag verkligen INTE visste att det hade publicerats SÅÅÅÅÅÅ många "Överflipp"-inlägg. Det var inte heller min mening. Men ja, vad ska man göra? Mitt Internet har inte blivit bättre. Det kan gå och ta sig - helt seriöst.  HEHEHEHEHE. Bajs på hela skiten. För fannnnnnnnn.

Har suttit och väntat i typ tio minuter (minst) på att ett Ugly Betty avsnitt på hemsidan www.fastpasstv.com ska komma ut, och det gör det inte. Bara laddar. Laddar, laddar, laddar. Bajs på allt. Ni anar inte vilka fula ord som cirkulerar i mitt huvud. Dessa kan dock inte sägas högt (bror och far i närheten) och borde heller inte skrivas ner här. Åh -.- vet inte riktigt hur jag ska få ut mina aggressioner. Skulle vara underbart att flippa över på datan, typ slå den med en hammare, bryta sönder den med händerna och sedan slänga ut den från balkongen. Men vet ni vad? Jag kan kontrollera mig. Är sansad som en igelkott. Jajemen.

Hejdå

jävla fanskapsinternet. Kan ta sig i dens osynliga röv. Fyfan.

P.S

Detta inlägg skrev 2 jävla  bajsgånger. Vet ni varför? Jo, för att mitt Internet är så dåligt att det borde vara kriminellt för det att existera. Helt otroligt. ÅH.

D.jävla.S


Någon är arg

Gulden take a chill pill

Överflipp

Jag, TrippleG, har verkligen överflipp nu. Tycker det är så synd att datorer inte är som människor - de reagerar inte alltid på misshandel. Jävla nätverk, jävla data. Åh. Allt är bara skit. Fattar inte varför ingenting inte ska jävlafanskapsfunka. ÄR INNE PÅ WINDOWS MESSENGER - DEN GAMLA. Detta för att av jag, av någon konstig anledning (=ingen anledning) inte kommer in. Internet ska fisa upp sig varje sekund, det tar 50 år innan jag kommer in på en sida, och varannan gång så kommer "sidan kan inte visas"-sidan upp. Så då måste man självklart dampa loss på uppdateringsknappen innan datorn fattar något. Eller Internet. Ska samma, vilken idiot bryr sig?

Åh, det är världens finaste väder ute så ska strax dra ut med Zara. Vill bara bort, sluta få flipp på denna fina idiotdata jag har lust att kasta i Mölndalsån just nu. Åh. Elektriska prylar är SKIT, people. Helt onödigt. Skitsaker. Dom kan ta sig och sedan hänga sig.

Då ska rummet städas, vi ska få gäster alldeles strax, innan jag drar mig.
Orkar inte ens skriva hur mina senaste dagar sett ut. Är allt för sur. Sen, vem fan bryr sig om vad jag har gjort? Vem fan bryr sig om jag va i skolan? Om jag va ledig? Om det har varit soligt här? Eller om jag träffat en kompis ni inte ens känner? Vem fan bryr sig?

Och nu har min (gamla) MSN loggat ut mig helt utan anledning. Fyfan.

Ni får alla ha en underbar fanskapsdag.

FÖRRESTEN, AHAH (det kallas manodepressiv) igår spelade Fässbergs IF mot Assyriska (Jonatan känn dig träffad). Hoppas du, Jonatan, är stolt assyr. De vann nämligen över FIF med 2-0 -.- det kuliga (enligt mig) är att bror min fick chansen igår! Han byttes in i 65:e minuten. Grattis till honom :)

AJA, nu ska jag iväg.
Ha de najs.

Efterlyst

Jag letar pojkvän nu, har spanat på den här snubben, vet någon vad han heter på face?
http://www.youtube.com/watch?v=PwRkb0VwIB8

2000 gram Schweizer nöt

What's up? 

Jnatan här. Idag har vart ganska soft. Dagen börjar med att josef ringer kl typ 10. (RING INTE SÅ TIDIGT ERA IDIOTER, FOLKET SOVER FORTFARANDE). I alla fall, idag skulle nämligen jag han mikael och georg till liseberg eftersom våra mödrar (haha) hade fått gratis inträde, matkupong och åkband från kommunen så tack för det. Vi var där i cirka 6 timmar haha och väl där mötte vi många gamla bekanta oxå. Trevligt trevligt.

Men det bästa på hela dagen var ändå kl 17.12 då jag spelade på marabou hjulet. JAG VANN FÖRSTA PRIS HAHA. Jag hade en 10 i fickan  så jag satsade på nr 95 och 92, och självklart vinner man på året man är född nämligen grymma 92, haha det kallar jag tur. Måste bara påpeka att jag ALDRIG kommer hem från liseberg utan vinst. Det är tradition för mig att vinna hehehe...

Nu sitter jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra. Andreas ringde nys och sa att robin ska ha fest, men jag orkar verkligen inte gå så det blir till att äta mat och kolla på match istället mellan Bayern och Internazionale. GO INTER. 

Imon blir det massa plugg. Och jag har btw skaffat tillfällig mobil nu oxå hahah, så nu kan jag äntligen vara lite social.  



Yes, indeed


Pictures

Sommaren kom till Göteborg igår!

 

Satt ute på rasten och plugga matte.

 

Allt detta har pluggats in inför morgondagens NP i matte D. TOMORROW IT'S OOOOVER!

Aaaaw, Yusras fina mattehäfte.


alive

Jajjamän, jag lever! Det trodde ni inte va? Är dock inne i en emoperiod så blir inte så mycket bloggande. Sorry sorry. Känns som det är så mycket annat som måste tas hand om, allt på en och samma gång. Men som sagt; jag lever iallafall. Fast ..vet inte om jag ska skratta eller gråta? Men just nu ska jag ta och sova. Godnatt på er & ta det lugnt.

Btw. på tal om ingenting alls ..va många det är som får barn. Jag vill också ha en liten bebis i huset! :( De är så söta ..iallafall när de inte skriker, gråter, kissar på sig & allt sånt. Bebisar ska vara söta och glada!

                                                                                                             // Biffen


@school

Nu sitter vi alla här i redaktionen och pluggar matte. Jag är väldigt trött ska ni veta, men så snart sommarlovet är hhär så blir det till att sova ut i 24 timmer. Har inget speciellt att skriva om nu så ni får komma med förslag om vad ni vill veta om oss.

Xhelozia (8)

Det lilla: hur hittar man eventuella maximi-, minimi- & terrasspunkter till en kurva y = f(x)?
Resten hoppas jag, för er egen skull, att ni kan läsa själva.
Åh, om man ändå fick ha med snygga anteckningar som dessa på provet -.-

 

Btw, you guys suck.
Bra Jonii, och bättre CrazyC moahha. Men ni andra - nu får ni fan ta och skärpa till er :s


Jobbig vecka

Idag e det måndag och på torsdag kl 12.00 kommer vara en bland de lyckligaste stunderna i mitt liv. Fast nästa dag e det svenska redovisning oxå vilket fuckar up allt. En rolig grej e att jag ska till liseberg på lördag.


Amazing

12 jävla år - OCH KOLLA VAD HAN GÖR :O

 

Aja, nu bär det av till biblioteket. Ska bli lite matteplugg ;) ha de najs!


Den 20:e Maj, 2010:


En dag jag vet att många nv2:or runtom i Sverige väntat på otroligt länge!



upd:
Kom förresten på en grej! nv2:or i Kugy-GBG: tror ni att vi får kompledigt de resterande mattelektionerna denna terminen? :D:D:D det borde vi la få? :D:D:D HAHA överlycklig! Det betyder minst 7 inställda mattelektioner. Åh, om det är så - då känner jag att vi äntligen får lite tur med oss. För det betyder... ännu mer tid till att plugga fysik -.- men vet ni vad det samtidigt betyder? Mindre stress till de resterande saker vi har kvar att göra, längre sovmorgnar, att vi får sluta 1,5 h / 2,5 h tidigare på tisdagar samt endast EN TIMMES LEKTION på onsdagar - onödiga engelska! Äre inte gött ? :D

Gratis Bio

Fick nyss hem en biobiljett från www.gratisbio.se ,ska se den prince of persia eller nått. Om ni inte är medlemmar på www.gratisbio.se klicka här: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=297222 Bara genom att spela lite spel eller samla poäng på andra sätt kan man få grymma saker som presentkort på valfri affär eller biobiljetter! As grymt. Dessutom är det 100% GRATIS.

Fuck ALLT

Fuck you, fuck den här staden och alla i den.
Fuck alla fjortisar med tjocka lager brunkräm, deras skrik och skratt skär i mina öron. Ingen tycker ni är intressanta och gör dom det är det snippan dom vill åt.
Fuck alla jävla politiker, är det ett jobb att sitta och bajsa på sin befolkning? Ni är inget mer än ett gäng hundar i koppel.
Fuck alla killar som tror att dom lever i Scarface fast dom bor i en sketen liten trea med deras mamma.
Fuck alla kurder som tror att dom kommer få ett land och fuck alla som ska påpeka att kurderna inte har ett land och sedan skratta åt det, skämtet har dött för längesedan så ni kan kyssa min kurdiska håriga röv.
Fuck alla jävla sega och rädda människor, du kommer inte bli väldtagen bara för att du går ut, ta ett chill pill, ingen vill knulla dig överhuvudtaget!
Nej nej nej FUCK YOU C. C du är en jävla idiot och du borde hoppa från Angereds bron med Joni.

TrippleG hatar



blod.. =(

When I grow up...


OKEJ!

Nu känner jag att det behövs lite mer klagomål här i bloggen.

Som alla kanske vet så e det snart dags för BAJS matte nationella, som tur e har jag gått igenom nästan 5 dagar innan vilket jag ALLDRIG brukar göra. Men bara så ni vet så fattar jag inte ett skit. Nog om matte.

Igår morse ringde en läskig kille från Elgiganten hem till oss. Som alla borde veta vid det här laget så e ju min mobil på lagning. Iaf han pratade med baba och då sa killen såhär "vi kan skrota den helt utan extra kostnad, eller så kan vi reparera den för 1500:- fattar ni eller 1500 kr, asså man kan lika görna köpa en ny telefon. E dem verkligen efterblivna och tror att man ska betala 1500 för något som ändå kommer gå isönder nästa dag. Iaf innan killen ens berättat klart så ska pappa direkt säga "skrota den". Just då när jag hör pappa säga "skrota den" så rycker jag till och skriker "NEEEEJJJJ", jag viste ju inte att det skulle kosta så mkt att reparera den.

Så nu har jag ingen mobil folk. Utan jag måste vänta på att min bror ska åka till kviberg och låsa upp nokian. Men snart kan jag äntligen bli social igen och dessutom slipper jag den soppiga saken som man kallar mobil. Den va verkligen sämst. Den gick isönder varje dag fan.

Var btw i biblioteket idag där jag pluggade matte i 3 timmar. Fattar ni eller 3 HELA TIMMAR. Rekord fan.

Aja nu ska jag äta lasagne. Och senare ska jag hem till morfar som fyller 79 år, Grattis till honom. HAHAHA ofta liksom.


R.I.P I två och ett halv år var vi tsm.



Gästblogg: En vit en svart

Hej vi är ett par skor som finns i Bergsjön, Biskop och Frölis ibland.
Vi är ett väldigt roligt par, därför härmade vi "detelugnt"-gänget och skapade en blogg för att dela med oss av vår hilariousness. Eftersom vi inte når ut till några på vår sida, då ingen besöker den fick vi gästblogga här lite. Kom, läs vår blogg om ni vill läsa om våra intressanta liv.
God bless/ En vit en svart
En vit en svart converse

Oh, god

Fan vad vi suger.

Sean Kingston & Justin Bieber "Eenie Meenie"


Music is what you will find


My crib - Crazy C, hemspecial

Eftersom jag fått väldigt många efterfrågningar på hur mitt hem ser ut tänkte jag ha en liten "hemma hos the great C"
På väg till mitt hood möts man av en passande skylt
2 km kvar till mitt hood
Väl framme kan man bli chockad över att lilla jag bor i ett så mäktigt hus precis vid en vackert ringlande å
Inomhuspoolen där vi haft mycket kul under vinter halvåret har nu tömts eftersom det börjar gå mot sommar
Denna high tech toalett kommer att höja era ögonbryn, är nämligen en sånn som rengör rumpan åt en
Så ser det ut at my place, ha d!

Fan tjejor, var vi tvugna?

Just idag kommer bror hem med allt detta, och han som aldrig köper nått. Fan kunde han inte vänta till lördag? och alla som känner mig vet att man kan inte förvara sånna här saker hos mig i mer än en dag. Får se hur det går. Som alla kanske inte vet så har jag, Astrid och Gulden ett litet löfte som går ut på att inte äta några som helst onyttigheter på en hel månad, bara lite på lördagar. Fan oxå.



Single Ladies - African Version, mohaha


Goooooooooooood girl

Lilla jag har haft fullt upp idag! I alla fall nu den senare delen av dagen, hehe. Fastna i soffan ett par timmar efter skolan, men det förtjänar faktiskt alla Kugy-GBG elever att göra efter detta jävla år. Nu har vi ju ett litet mini - eller megaplugg - lov. Härligt. Slipper vakna klockan 6 (och snooza till halv 7 (a) ) på morgonen i alla fall. Har möblerat om och städat meine zimmer, mohaha. Btw, där ser ni, jag kan också lite tyska ;) haha. Det blev helt okej. Men nu får det vara så. Hade tröttnat sååååå mycket på hur mitt rum såg ut förut. Det är ju alltid lite skönt med förändring ;)

Det blir ingen plugg alls för mig idag. Ska nog ta och se på Valentine's Day - den har äntligen kommit ut med bra kvalité! - och sedan lägga mig. Är helt slut, wooh.

Min supersnygga kopp!



Min inte lika snygga bokhög som väntar på mig -.- men den får vänta till imon ;)

 


Hur kan det regna i MAJ??

Blir så jä*la trött på detta piss vädret. Vad hände med solen? den va här några dagar sen helt plötsligt börjar det regna igen åhhhh spela över. Och inte nog med det soppiga vädret, så måste jag nu sitta hemma och plugga under detta så kallade minilovet. Vem f*n orkar plugga under lediga dagar åhh hata kugy. Och ännu viktigare hata natur. Aja det va mina klagomål, nu ser vi frammåt mot ljusare tider nämligen sommarlovet. Fan va gött.


Såhär ser det ut utanför mitt hus, regn och grått.

 

Och det här kommer jag hålla på under dessa dagarna, väldigt kul.


typiskt


Hahahahahahhah, så sant & så klockrent! :)
                                                                                                      // Biffen


-

Hejsan alla.

Kan meddela att jag inte har tillgång till en data lika mycket som jag hade innan. Det är så här att min laddare till skoldatan har tragiskt nog dött. Billigare dataladdare. Till datan hemma kommer man typ aldrig åt för där sitter min syster aka haiwan 24/7. Man ba ; skaffa dig ett liv SA "aa" så gjorde hon inte det :PPPPpppPPPppp...

Iallafall nu ska jag sätta mig och plugga så niclas ineror blir happy i ögat och på kvällen får jag visa min "talang" hooooooost hoooooost på fotbollsplan. Jag hoppas att dom har med sig tejp och att det är någon liten invalid som kan ge mig massage så jag kan gå efter träningen. Nu säger jag miss handikapp CA bye bye mina små vattenflaskor.

ps. jag tror helt seriöst på att jag lider av något hjärnfel, haha skrattar just nu åt mig själv efter jag skrev detta inlägget och kalla er vattenflaskor. Muhahahaha.

Gästblogg

Ola Astrid här. HATA SKOLAN. Nu ska jag pilla på min bröstvårta som e ganska trevligt.

Ha de bajskorv


Straight from the GÖTTÖR!

Sitter och kollar TVÄÄÄÄRfeta klipp på jewtube, handlar om entalpi och andra för gangstah saker, nästan så man blir upphetsad hihi.
Detta fick kelipp fick mig att förstå begreppet Gibbs fria energi:
http://www.youtube.com/watch?v=ViAmQivKif0

Ha det jätte glamoröst alla fashionistas där ute GLAALALA PLONG PLONG

Tråkigt

Sitter just nu nergrävd i kemiboken och fattar inte meningen med epelepsi eller vad det nu är..? Jag känner att jag behöver filosofera för mig själv, fråga inte varför.

Peace


Citat från barn ..

"Ordet byxor är en ovanligt substantiv eftersom det är singular högst upp och plural längst ner.Ordet byxor är en ovanligt substantiv eftersom det är singular högst upp och plural längst ner."

"Invånarna i Moskva kallas Moskiter."

Vad ska du blir när du blir stor?
"Jag hoppas att jag inte blir allergisk mot kontorsdamm så att jag inte kan bli ingenjör. Jag blir sjuk av vår hund. Om jag blir allergisk mot kontorsdamm kan jag inte bli ingenjör och då måste jag arbeta."

Varför drabbar kärlek två speciella människor?
"Ingen vet varför det händer, men jag har hört att det har något att göra med hur du luktar... Det är därför som parfymer och deodoranter är så populära."
Mae, 9 år

"En person har fräknar, och då letar han upp en annan som har fräknar."
Andrew, 6 år

Haha, så jäkla söta! :D
                                                                                               // Biffen

Lägga ner bloggen

Om ni IDI*TER där ute inte börjar uppdatera så lägger vi fan ner denna jä*vla bloggen. Det e ju bara jag och Gulden som e aktiva. SKÄRPNING för i hel*ete.


Unique

Mohahaha, bilden säger allt ;)


Skolan

Sitter i bamba med Nicole, Zara och resten av kunskapsgymnasiet. Har ett kilo plugg att göra men orkar verkligen inte bry mig längre. Om exakt en månad är 2:an slut för hela livet. Fan va stora vi har blivit. Jag vill äta nu men har en lektion kvar som jag måste stå ut med. Jobbit läge. Zara gör förövrigt teori grejer inför sitt körkort och nu kom Astrid och Carro och satte sig. Jag vill passa på att berätta att karin ger väldigt läskiga blickar då och då, vad är det med henne egentligen?? Jag ska öppna min egen pr-firma när jag blir stor och sedan ska jag skapa ett nytt märke inom teknologi som ska heta astra. Imorgon e det tisdag vilket betyder kemi prov och träning efter skolan.

Ha de bra sålänge

Här kommer en bra låt också.




Inna - Hot

CL

Ska vi till chalmers eller inte? Damp

JONI - SEE THIS!

VI, NÅGRA STYCKEN, KOMMER NOG IN TILL RÖHSSKA MUSEET LITE SENARE.
OM DU ÅKER HEM INNAN VI ÅKER IN SÅ SKRIV HÄR ELLER RING ELLER NÅT.

OM INTE - DÅ HOPPAS JAG VI HITTAR DIG DÄR BORTA BLAND MÄNNISKORNA :)
UPPDATERAR MED TID OSV. NÄR VI SKA SES DÄR.
OCH DENNA GÅNGEN HÄMTAR JAG MIN MOBIL TILL DIG -.- HÖHÖHÖ

Keep On Walking

Nu är ännu en helg kommen, men ingen rolig sdan utan en som består av plugg och andra tråkigheter. Aja får stå ut de sista 2-3 veckorna som är kvar av ARNDRA RING, fan va gött. Äntligen.

Masoo roligt inlägg och vill bara påpeka att kaffet representerar skolan för mig, dvs. STRESS men ändå inte.

Sen e det viktigaste här folket. VILKA SKA TILL RHÖSSKA MUSEET? kommentera och låt mig veta vilka som vill/ska gå och för er som inte vet jag pratar om: läs er webmail och skrolla ner lite...



Tänkvärd

Har lagt ut den på min egna blogg med så de som läser den också behöver inte läsa igen ..haha :) Men tycker allt att den är värd att läggas ut igen. Vet att den ser hemskt lång ut men jag lovar er, den är läsvärd!

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med 
golfbollar . Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det. 

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det. Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'. Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade. 

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv. Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna. 

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka ochförnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna 
en omgång till, åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. 

Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något.Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand. En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade, jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän. 

What did I say? Nu ska jag återgå till min film. Var tvungen att ta paus från lipandet, haha! 

                                                                                                         // Biffen


Faceraped























Älskar matematik B! Önska jag hade Niclas Inerot som lärare <3<3 Bäst är du! (står det i den mittersta)



Såhär lärarkära är eleverna på vår skola, hehe.


School in the ass

Hejsan alla bloggläsare

Enligt min felaktiga klocka, är klockan 12:22. Nu blev den 23. Skojigt värre.

Igår hade vi det asskoj; grill på Eriksbreg och Öppet Hus på skolan. Underbart.
Sitter i alla fall i skolan nu med Biffen och CrazyC. Vi snackar om ragg, hahaha. Kuligt värre. Ska dessutom göra klart en engelskaredovisning som ska redovisas nästa vecka eller veckan därpå. Orkar inte -.- ANYWAYS - Engelska NP är done and over! Hade Listening/Reading imorse, Speaking i onsdags och Writing för någon vecka sedan. Underbart.

Jag har faktiskt tyvärr inget roligare att uppdatera med.
Liver är hårt, jobbigt och tråkigt. I varje fall nu, eftersom vi måste plugga. Ikväll kanske det inte blir lika hårt, jobbigt och tråkigt. Funderar på att dra ut med de gamla fotbollstjejerna på café eller nåt, men vi får se hur det blir.

Jag tycker att alla ska ta och lyssna på Shawn Desmans Are You Listening. Najsigt värre.

Nu visar min felaktiga klockan 12:43. Så ja, nu har ni en aning om hur långt tid jag lagt på detta inlägg. En hel del faktiskt. Sure, jag har gjort lite annat under tiden som detta skrevs, men ändå. Eftersom jag lägger all denna tid på att skriv ett inlägg till er, så tror jag (och tycker jag) att ni kan lägga lite tid på att läsa inläggen. Jag slår vad om att det inte tar 20+ minuter att läsa detta :) eller ja, jag hoppas inte det!

P.S
Rubriken skulle vara lite rolig, hehe. Istället för pain in the ass, så skrev jag school in the ass. Asså att school är en pain, hehehehe. Kul va? D.S

Projektredoskitningsdag

Damer och herrar, vår skola har gjort det igen, Kuntgymnasiet ska ha ännu en meningslös skoldag. Trots detta måste jag ge skolan lite cred för att de lyckats göra det lite mer givande än den så kallade språkdagen vi fick genomlida föregående månad.
Inget fashion idag bitches. Alla alkoholistas där ute har klätt sig fult och jag tänker inte visa hur fult ser ut. Ni ser det varje gång ni tittar på en gnisselvagn eller en biljettkontrollant som åker i den.

Skääämmig

Paow, du är skämmig.
Sluta med ditt skitsnack och sluta låtsas vara någon du inte är.
Pathetic.


Sometimes life just doesn't turn out the way we want it to

Såhär skulle kvällen egentligen sett ut.


Istället blev det utgång och en massa fotboll. Lillebror spelade match med Reserv Elit A ikväll, så självklart är man en snäll syster och ställer sig ute i regnet och tittar på (y) matchen vanns btw med 3-2. Sedan kom man hem och så var Barcelona i full gång; 1-1 stod det när vi kom - 4-1 slutade matchen, två mål av Messi såklart ;)

AAAAA det var allt. Dags att sova nu. Jäääääääävla matteprov imorgon. Hoppas ni alla naturbarn där ute (okej, kunskapsnaturbarn) har pluggat ordentligt nu, heheh. Förutom Joni då, som ska till "läkaren". Okej... skoja bara. Han ska till Läkaren (OBServera: Läkaren med stort L) på riktigt. Exciting.

Godnatt! :)

Life

Satan vad dålig uppdatering, vi som skulle vara etta på listan över mest aktiva bloggar! haha :) Verkar som det går lite åt skogen med den saken, men vad ska man göra? Går man natur så gör man det. Har satans många uppgifter och prov så dags att gå bort från datorn & tv:n och pluggelilugga lite. Men har så ont i huvudet, så kommer nog inte orka. Nejmen fan, skärpning nu! Jag ska plugga, that's it!

                                                                                                              // Biffen


Homer Simpson

haha här får ni några citat från självaste Homer Simpson:

  • "Om det nu inte är meningen att vi ska äta djuren... varför är dom då gjorda av kött?"
  • "Ät inte upp mig. Jag har fru och barn. Ät dem."
  • "Well kids, you´ve tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try"
  • "Beer is like a woman. They taste good, they look good, you´ll step over your own mother just to get on."
  • "Men Marge, jag lovar att jag aldrig tänkte att du skulle få reda på det."
  • "Marge, det krävs två för att ljuga. En för att ljuga och en för att lyssna"
  • "Min son, när du deltar i ett sportevenemang handlar det inte om att vinna eller förlora... det handlar om hur full du blir."
  • "Varför ska vi gå ut? Vi kommer ju att hamna här till slut ändå!"
  • "Döda min chef?! Vågar jag verkligen leva ut den amerikanska drömmen?"
  • "Heh Heh Heh! Lisa! Vampyrer är bara påhittade, precis som älvor, troll och eskimåer."
  • "Bara för att jag inte bryr mig behöver inte betyda att jag inte förstår."
  • "Okej, Hjärna, nu hänger allt på dig."

haha han e så klockren


onödigt liv

Orka att man kommer till skolan 8 på morgonen och inte ha några vettiga lektioner. På engelskan gjorde vi inget förutom att kolla på vänner!!?? fysiken är inställd. Biologin är irrelevant och svenskan e bara en fu**ing föreläsning..............................hallå kom med nått nytt.

Måndag.....fan

Sitter just nu i arena 2 med resten av "gänget" och kollar på vänner!?? inför engelska redovisningen. Här får ni en bra låt.





Kato feat. Jon - Turn The Lights Off


Busy, busy

1. Måste säga att jag håller med Jonii till 1000000% på inlägget nedan. Matten kan helt ärligt ta sig.
2. Har haft fullt upp idag och har en hel del som pågår just nu också. Hinner därför inte med världens uppdatering. Men såg att ingen uppdaterat på ett tag så jag tog tag i saken själv istället, hehe.
3. Ja, jag gillar mina inlägg i punktform. Deal with it.

Nu är det hejdå för mig.
Hinner inte sitta här.
Ha det fint!

Hata

Om personen/personerna som uppfann matte skulle vara vid liv idag så skulle jag personligen hugga dem med yxa 365,2 gånger. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja fattar ingenting jävla bajs matte. njfewkhfrhjjfewCHFEALITG döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

Gäzzstvideobloggning<3333333

Cha Cha bloggen Cbabe här idag ska jag lägga upp en videoblogg med två gäster till bloggen.
Formatet är lite konstigt men vi fattade ingenting hhihihihihihi


PS. Diana vill inte vara med, men så var hon det :ppP;PpPpppPP

Maj maj måne...

Hejsan allihop

Ny dag - ny månad. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Är trött. Vill sova. Orkar inte. Så då tänkte jag att jag kan ta och berätta om gårdagen (30 april, hehe), hehe, istället... i 11 punkter:

1. Vaknade & åt frukost
2. Åkte till Kållered med mor
3. Kom hem och åt & såg på film
4. Åkte till stan
5. Mötte upp CrazyZ, Biffen och Biffens vän
6. Gick till Valand
7. VÄNTA i Valand
8. Vänta fortfarande i Valand
9. Cortegen (vilken vi väntade på) kommer
10. Åker hem, äter o allt möjligt.
11. Sitter här o ska alldeles strax sova :)

Känner mig väldigt... uttråkad. Vet inte riktigt varför. Någon som kan svara på det? Nähe, okej. Känner mig ensam också. Bara så ni vet: det blåser som bara den ute :o eller ibland iallafall. Just nu står det still - men man vet aldrig när en vindgrejs sveper förbi ordentligt!

Plus: förvänta er ingen sol imorgon. Blir nog en massa regn - precis som det var idag...

Nu drar jag vidare
Tack för idag
Ha de najs män

Peace Out

RSS 2.0