.

Ska vi mötas vid fontänen klockan 18 jooniii? Så kan jag dränka dig och avsluta ditt jobbiga liv. Kommer ni andra också?

Irritation

Jag stör mig på folk som säger och tycker att det e töntigt att umgås med sin familj in public. Fan jag tycker också att mina föräldrar kan va skämmiga men vafan jag skulle aldrig skäms över att va med dom när man kanske är ute någonstans. Jag säger inte att man ska lämna sina vänner för att vara med familjen men det e ändå familjen först, fan det e ju blod. Åhhhhh stör mig så mkt på sånt folk som hela tiden ska skämmas över sina familjer, såna som man aldrig ser med deras föräldrar och såna som aldrig kan skippa en dag för att vara med sin familj. Detta gäller två personer utanför skolan men jag stör mig extra grovt för att dom va såna som alltid va med deras familjer men nu ser man dom aldrig tsm och det värsta e att jag hörde dom säga det oxå....

Gratis fralla och kaffe

SMS:a "PROVA" till 72555 så får ni tillbaks en kod ni kan visa upp på 7eleven. Man kan också byta ut fralla mot bulle eller kaffet mot varmchoklad eller te.
Varsågod

Hur man bär en påse från systemet...

Ikväll, dagen före valborg, postar jag en mycket pedagogisk och exklusiv bild på Glenn som visar hur man lyfter alkoholhaltiga drycker.
Ha en gô(på kurdiska) helg/ CC
PS. mina medbloggare och alla andra som ska känna sig träffade, chalmers cortegen börjar gå 18:15.

All About Music!


Tänkte uppdatera med lite musik som spelas på min spotify sida just nu. Enjoy.

 


shut it down - pitbull ft akon



rihanna - rude boy

 

pass out - chris brown



pachanga - porque no



keri hilson - I like

Biffens dagens bildens skrattets skratt

        

Hahaha, bäst för er att ni skrattar för den är klockren! Haha :D

                                                                                                                                    




Hablas Español?

Moahhaha, shenashena mittbena.

Sitter på spanskalektionen just nu och skriver klart ett arbete om Barcelona som ska redovisas på måndag -.- det börjar iallafall bli klart nuuuu, hehehehe.

Hade precis nationellt prov i Engelska B nyss, vilket gick helt okej faktiskt. Hoppas bara läraren tycker detsamma, heheheheheh. Haha okej, ska sluta med mina långa "hheheheheheheh". Använder dom bara ibland... hehe.

Nu ska jag iväg härifrån, är ju klar. Ska käka lite måååt och sedan blir det PH-samtal, sedan blir det lite plugg innan fysiklektionen - som jag inte alls orkar med - och efter det blir det hemgång! Woho. . .

SMELL YOU LATER ALLIGATOR :)

ELLER, får ju inte glömma en "svar på tal, bitches", hehehe. Okej Jonatan, ta inte åt dig av den frasen. Iallafall, här är mitt svar till dig på ditt förra inlägg:

SLUTA HATA, OKEJ?
1. Barca skulle vunnit. Sedan när blev magen en hand? hehehhe okej, är lite opartisk. Men ändå. Fan.
2. Man kan inte vara bra heeeeeeela tiden. Hihi.

I think we need more love in this world.

Nu får ni ha det så bra.

De va ju på tiden.....!!!

Aja det blev iaf 1-0...


SÄMST!!

Måste bara säga fan va tråkig match. Vad e det som händer? JO ingenting. Det e andra matchen barca spelar såhär dåligt. Inte för att tala om inter men vafan kom igen nu. Nu har det gått 70 min på matchen och inget mål än sålänge. Får la hoppas på att det händer nått inom 20 minutarar som e kvar....had sålänge...!!!

Skolan

Nu sitter vi här. Jag, Gülden och Zeinab och räknar matte "jani" haha ne men vi e faktiskt duktiga åtminstone 2 av oss. Vi ska snart in på matte lektion där vi ska sitta i en och en halv timma. Sedan efter matten så har vi 3 timmars rast och efter det har vissa av oss Engelska nationella muntligt. FAIL PÅ DET!!

Nu har jag inget mer att skriva om så ha de sålänge......!!!!?????/////


EN VIDIO PÅ JONII

JONII GÅR LOSS, SEXY BITCH!



Chacha !

Hejsan mina små underliv.

Vad gör ni då? Själv åt jag mat nyss (chips) och nu ska jag rulla mig till hållplatsen och möta en kompis och sedan rulla vidare till sjukhuset, och jag ber nu att det inte kommer vara 8 timmars vänte tid på akuten (kililililili fingret). Tjingeling mina små underliv.

ps. Jonii jag har köpt ett rep till dig så du kan hänga dig.. driver HÄÄÄÄÄHÄÄÄÄÄÄÄÄ


Gästblogg!

Olaaa amigos!

Det är Astriid här som sitter och väntar på att fysiklektion ska börja. Idag har jag ätit en macka till frukost med järn på som ökar blodhalten i blodet. sedan smikade jag mig och nu sitter jag med jonii och resten av lodisarna.

ha d

Do you remember?

"Raka maka fon"
HAHHA


Sjuuuuk!!

Attention everyone! jag har feber vilket betyder att jag inte kmr till skolan idag. Ni får istället uppdatera här så att jag får veta vad som händer i skolan =)


i dont wanna know

Ibland är det bättre att inte veta sanningen... :(


Dagens fundering

Folk brukar säga att man gjorde slut av en anledning. Alltså bör man inte gå tillbaka eftersom det antagligen kommer att sluta på samma sätt igen. Vad säger ni? Ska man ge det en till chans eller är det fullkomligt galet?

                                                                                                                                          


April 25, 2010

Värst vad folk var inaktiva här då, haha. Menmen, så kan det vara ibland. Man kan ju inte sitta inne vid datorn hela dagarna. Eller jo ..kan, kan man ju! Haha. Igår blev det att åka ut till landet för att överraska M som fyllde år igår, grattis igen Matildus! :) Alltså ..jag menar verkligen landet! Det gick typ inga bussar, förutom en liten specialbuss som man får ringa för att den ska komma. Annars är det en långpromenad eller cykeln som gäller. Stället är omringad av åkrar med hästar och hela bunten. Riktig ute-på-landet känsla, men det var sjuukt fint! Lite läskigt på kvällarna kan jag tänka mig, men annars sjukt fint ställe. Och yes, det är Torslanda jag snackar om ..haha.

Innan överraskningen var jag ute och delade ut reklam, som jag alltid gör på lördagar. Boring, men det är bättre än ingenting. Fast igår var det verkligen inte bättre än ingenting. Dum som jag är så missade jag att vagnen hade punka, fattar ni hur äckligt jobbigt det var att dra den? Nej, det gör ni inte!

Tänkte lägga in en bild men blogg.se vill inte samarbeta med mig så det får vara utan. Iallafall så överlevde jag lidandet så det é lugnt ;)

                                                                                                                                     


Opsi

Hi Steven,

Do I have your attention now?
I know all about her, you dirty, sneaky, immoral, unfaithful, poorly-endowed slimeball. Everything's caught on tape.

Your (soon-to-be-ex) Wife,
Emily

p.s I paid for this billboard from OUR joint bank account.

(källa: aftonbladet.se)

 

Opsi, skämmigt läge? Haha.

För fler hemska roliga break-ups, klicka här.


Psykos...på riktigt nu

Okej  för det första e min mob på lagning och dem idiot*rna gav mig ingen låne telefon under tiden. Sen så försöker man logga in på fb och vad händer då? Jo det funkar inte heller för att sidan inte kan visas. Sen när man ska in på msn så hackar hela datorn. Vafan e det som händer jä*la helv*te åhhhhhhhhhhh dAMP. Jag ät officielt instängd från yttre världen. Jag har ingen kommunikation med omvärlden. Inser nu hur beroende jag är utav min mobil, man missar verkligen allt när man inte har den vid sin sida. 

Det känns som att jag e instängd i ett litet rum som bara är vitt utan några möbler. DETTA ÄR DEPRIMERANDE FOLK. Dessutom kommer jag säker att bli förkyld oxå för ja har ont i min hals. FAN SÄGER JAG BARA, NU SUGER LIVET VERKLIGEN........................


sov bort hela dagen

Haha ni märker nog på överskriften vad jag menar. I dag fyller Matilda år så grattis åt dig. Masoo jag glömde bort att vi skulle dit så jag sov till kl ett. Sen när jag logga in på fb vid kl halv två så var det redan försent. Aja nu e det över och jag ska ut nu en stund och träffa J och M i en timma typ. Sen får jag se vad som händer ikväll. Vad ska alla andra göra idag?

Aja vi hörs senare om ni inte har hoppat...


Friday night

Hallå alla vilsna och icke vilsna människor ute i vimmlet. Ja, det är ju trots allt fredagkväll och folk är ute i vimmlet. Alla förutom mig känns det som, lite tomt. Haha, nämen ..det blåser ju som fasiken ute. Rena stormen. Man får väl vara glad och tacka Gud (iallafall de som tror på Gud) för de några få dagarna med sol iallafall. Det är alltid något. Alltså, jag behöver motivation. Träffa lite nytt folk. Känner mig så jäkla instängd och vill byta ..jag vet inte, omgivning för ett tag. Står inte ut med alla måsten och borden. It's enough, capisch? Nu ska krypa ner under täcket, äta onyttigt och se på film. Ha en fin fredagskväll & ta det lugnt ;)





ang. imon

Masoo maila eller kolla om jag är inne på msn angående imon, jag kan!

dagens fråga!

 VS

Vad är då skillnaden mellan emosar ocj fjortisar? Mitt svar blir ; Same shit, different outfits.

Vad blir erat?


kebab

Hejsan.

Jag måste säga att jag är så på att hoppa just nu joniiboii. Min rygg är svullen kan inte ens sitta, stå eller ligga utan att det ska göra ont. Jag funderar stort på att åka till sjukhuset i morgon.

Vill även önska mina små fågelfrön lycka till i morgon på NP i svenska b, en puss på eran vänsta skinka kan ni få, absolut inte den högra. Fråga mig inte varför det bara är så. Okej?

ps. jag har märkt att nästan alla mina inläggen i denna bloggen har en maträtt som rubrik, mysigt (y) tjingeling puss ciao hasta luego mis cereza(s?)... -.-

En god gärning

Stöd Haiti! Ta ett kort på dig själv och smsa till 72450,
för att visa de jordbävningsdrabbade att det finns värre katastrofer här i världen.













Okej, jag hoppas att ni inte gjorde det. Men om ni gjorde det så kommentera gärna och berätta vad Västtrafik tyckte om bilden du skickade på dig själv (72450 är numret för smsbiljett).

Samma IP

Okej människor, nu gör vi helt enkelt så att folket får börja läsa bloggen hemma lite oftare. Detta eftersom alla som läser det i skolan räknas som en besökare, eftersom det är samma IP-adress. Så var nu snälla och följ bloggen hemma också, kanske som en kvälls"aktivitet". En godnatt saga. Haha, nejmen you get the point. Right? :) Men orkar man inte det så är det självklart lugnt ;)





ÖVERSPEL

orkar inte mer, ska nog hoppa nu! who's with me?


GrattisGrattis

TrippleG vill hälsa sin bror, LilJG ett stort grattis på födelsedagen! :)

mjaau

1. jag vill ha chokladen som ligger i storarummet/tvrummet.
2. jag vill ha drickan som ligger 40 cm ifrån mig.
3. jag vill ha någon som kan klia mig på ryggen.
4. jag vill ha nya flaschiga bra rnb låtar.
5. jag vill sova.
- go natt, puss ciao!


hatar M.G.

.....av hela mitt hjärta, vill bara knivhugga honom och er oxå

Hahaha, stupid people

 

 

Helt sjukt... vad dumma vissa kan vara :)

 

 

 


-



Tro det eller ej, men detta är faktiskt joniboiis favorit låt. Hur ska detta sluta har jag frågat mig själv ett antal gånger.

WTF

Hejsan!

Satt och kollade på inter - barca matchen precis, och nu håller jag på att dö av skratt. Va hände med alla barca "fans" (10% av alla bara fans är bara riktiga fans (trippleG va lugn du hör till dom 10%) resten är team hoes och hejar bara på det laget som är "inne", if u feeling me).

Just nu skrattar jag. Är van vid att alla skriver aa barca lalalalala massa på fb och msn, men nu när dom förlora så är dom helt tysta och skyller på att domaren va bajs. Så med detta inlägget vill jag bara säga ; det va inte eran dag idag barca! Men CL är inte helt slut än, det är fortfarande en match kvar mellan inter och barca, men denna gången på barcas hemmaplan, så vilket lag tror ni vinner nästa gång?

Det roliga är att jag skriver ett helt inlägg om två lag jag inte ens hejar på. FORZA AC MILAN PARA SIEMPRE, jag är helt klart ett milan fan. Ostress!


Jakt på kontrollanter?

GÖTEBORG. En chalmerist i 20-årsåldern har sökt tillstånd till skyddsjakt på spårvägens kontrollanter. 
- Det verkar fruktansvärt sjukt. Mina kollegor upplever ett stort obehag just nu när de går ut och jobbar, säger Kjell-Åke Rönnberg, huvudskyddsombud för biljettkontrollanterna.
http://gt.expressen.se/nyheter/1.1818884/sokte-tillstand-att-skjuta-kontrollanter
Jag tänker ansöka om skyddsjakt på folk med kroppsbehåring, så ute! Ingen, INGEN i Stockholm har hår.

tråååkigt....

Sitter hemma och blev precis klar med mitt skärande och nu mår jag toppen. Ska ut snart med biffen. Vi ska till apelsinplanen för Tripple G´s bror ska spela match. Så det betyder att vi kommer träffa Diana som oxå ska komma. Fan va deprimerande säger jag bara. Liksom orka gå ut när man kan sitta hemma och lyssna på marilyn manson. Aja ska dra nu så ha det depp. Kom ihåg att ingen gillar dig. Du e ingenting och dina föräldrar tycker att du e ett misstag.  Hoppa från en bro...


I'm lovin' it

Sommaren är kort, det mesta regnar bort. Älskar vädret, säger som många andra; njuuuut medan det varar :) Nu; ut i det fina vädret och träffa lite gullegull människor. Hej så länge, simma lugnt ;)





INGEN GILLAR DIG, KÄNN DIG UTSTÖTT

.

JAAAAAAAAAAAAAAAA

LIVET ÄR FÖR HÄRLIGT :)


Fråga

Vad tror emosar på? har dom en gud? the devil maby....?

Svar uppskattas


single ladies



Är det helt seriöst bara jag som ligger ner på golvet när jag ser videor som denna?


bloggoskuld

...trodde det skulle göra ont.
Jaja det är jag som är Crazy C. Jag har ett enormt modeintresse och jag känner att det är dags att dela med mig av alla fina outfits jag ser där ute.
Vi kör en mjuk start med en mingelbild från när jag var i huvudstaden:

Livet suger

.


Happy

Som en fortsättning på mitt senaste inlägg:


Wonderful! :)

Shaa bloggiisch.

Vilken wonderful day asså. Underbart. Vädret har dock inte varit det bästa, men varför klaga? Var knappt ute ändå, så slapp blåsten ;D mohaha.

Jag tycker att alla från och med nu ska sluta klaga! Speciellt om det är sånna små skitsaker som inte påverkar ditt liv alls - sånna saker du ändå kommer att glömma inom de två närmsta timmarna. What the heck, saker du kanske inte glömmer förrän om två dagar. Skit i dom. Varför låta skit bryta dig ner? Varför låta en persons negativa tankar göra dig ledsen och sur? Varför låta vinden, som totalförstörde ditt hår imorse på väg till skolan, förstöra din dag? Och varför låta en försenad buss irritera dig? Det är glömt efter ett par timmar - högst. Så varför ägna dina minutrar till irriation och ilska? För tänk såhär: om du plusar ihop alla minutrar du lägger på att vara sur för småsaker, du får under ett enda år... ja, då kanske du inser hur många timmar du lagt ner på att vara ledsen, nere och arg - helt i onödan! Så sluta upp med det nu. Le åt vinden som blåser i ditt ansikte - det finns folk som aldrig hinner uppleva den. Le åt busschauffören när bussen är någon minut sen - det finns de som får gå flera mil för att ta sig till skolan. Le åt den person som inte gör annat än klagar och endast tänker negativt - var stolt över att du själv har ett inre ro som inte tar sig illa vid för småsaker.

Bara le.
Det e lugnt - det är okej ;)






Making mistakes

Ojoj, känner att bloggen är på väg upp. Bra grejjer det här. Nämen, tänkte faktiskt dela med mig en liten tanke. Nämligen att jag har svårt att förstå folk som måste vara perfekta hela tiden. Då menar jag både fysiskt och psykiskt. Att de hela tiden måste vara fixade och göra det som är rätt/bra. Varför ska man behöva vara så jäkla perfekt hela tiden? Man behöver inte hela tiden vara snygg och man behöver inte alltid göra det som anses vara "rätt".  Jag menar ..våga gå ut utan smink, ha på dig lite slappa kläder och säg/gör saker som känns bra för dig. Även om det ibland kan kännas dumt. Alla har sina brister. Alla kan begå misstag och det är inte hela världen. Att begå misstag är en del av människans natur, inget konstigt med det.

Följ magkänslan. Skit i vad andra tycker och tänker om det du gör. Det är ditt liv och det är du som ska leva det. Det viktigaste är att du mår bra och trivs med den du är. Oavsett vad andra säger eller gör. För den viktigaste relationen man har här i livet, det är den som man har med sig själv. Folk kommer och går, men du kommer alltid att vara med dig själv. I vått & torrt och livet ut.

Så chilla på livet och lev som du själv vill. För att du kan och för att det e lugnt ;)






no one can stop me

Chacha bloggen!

Idag har jag spenderat min dag i skolan, oh gud va jobbigt. Men med mina vänner blev det ytterst trevligt. nu ska jag kramas lite med mina läxor.
i know u love me daaaaaaaaaah!

Hem och skära mig

Nu e skolan äntligen slut och fy fan för skolan asså. Alla lärare och elever är bara massa nollor. Hoppas alla dör en plågsam död.

Nu ska jag iallafall hem och skära mig lite. Mitt rakblad har nog saknat mig. Åhh ja längtar.

AJA HEJDÅ GÅ OCH DÖÖ...

Så länge får ni en bild på min underbara hand som jag är helt kär i...



GÅ OCH DÖ IDIOTER

.

Arg...

...jag blir så jävla irriterad på alla som håller på och komenterar typ varför e du så bortskämd och varför e du så dryg hela tiden. Vafan alla kan bara brinna i helvetet. Livet e skit och om jag ska vara ärlig så vill jag inte leva mer. Jag vill bara skära mig hela tiden. När jag gör det så känns det bra liksom och jag förlorar jätte mkt blod vilket är väldigt najs.

Man kan väl säga att jag varit på väg att utveckla en djuuup och allvarlig depression. Självmordstankarna har alltid varit nära till hands och min självkänsla har verkligen varit i botten. I alla fall, för kanske två veckor sen tröttnade jag på denna självdestruktiva mentalitet och bestämde mig helt sonika för att ignorera negativa tankar och saker jag inte har nån större kontroll över - direkt när dessa pessimistiska tankar dyker upp byter jag ut dem mot optimistiska och rogivande sådana istället, hur mycket jag än vill älta och repetera mina ångestframkallande tankar. Detta har funkat över förväntan! Idag är jag i princip "återställd" och är mer utåtriktad än jag varit på väldigt länge. Och just då kommer alla jä*la komentarer som sänker ner mig i mina djupa och deprimerande emo-tankar. FAN TA ER ERA JÄVLAR. FATTA LIVET E MENINGSLÖST. INGEN GILLAR ER ÅHHH.............


Nu ska jag låsa in mig på toaletten och skära mig pga er. Hoppas ni känner er ansvariga för mitt skärande


Klockrena tjuvlyssningar

Två damer ~70, går förbi några killar ~15, med ordentligt häng på brallorna.
Dam 1 (upprört): Siv, ser du?!
Dam 2 (lugnt): Ja, det är vår. Allt möjligt tittar fram.

Två tjejer~13 står inne och kollar på kläder.
Tjej 1: Jag ska pierca mig.
Tjej 2: Ska du?! När då? Hur sa din mamma ja?
Tjej 1: Asså, jag har inte frågat mamma, men när jag tänkte på dig och kollade på henne liksom log hon, så att hon sa typ ja!

Två tjejer ~23 sitter och snackar lågmält.
Tjej 1: Har du berättat för Filip om…"problemet" än?
Tjej 2: Jag försökte, men jag tror inte han fattade hinten!
Tjej 1: Vadå, hur gjorde du?
Tjej 2: Jag sjöng med, med stor inlevelse, i Stephen Lynch's låt "Love song"…
Tjej 1: Vilken av dem är det?
Tjej 2: Den som slutar med "…and also, I have herpes".

Tre tjejer ~25 sitter och pratar.
Tjej 1: När jag skriver sms så kollar jag ju alltid ner, och sekunderna man kollar ner kanske man går över en väg och man vet ju aldrig… Det kan ju hända vad som helst! Ett vildsvin eller ett vårtsvin kan ju springa i full fart mot en och så dör man.
De andra tjejerna nickar instämmande.


Busschaufför ~30 med troligen, afrikanskt ursprung sitter och trummar på biljettautomaten till reggae-musik i väntan på avgångstiden när en äldre dam ~70 kliver på bussen.
Dam: Går den här till sjukhuset?
Chauffören (leende) : Vet inte.
Dam: Eh, när avgår du då?
Chauffören (ännu mera leende): Vet inte.
Dam (kommer av sig, vet inte riktigt vad hon ska säga): Jaha…
Chauffören: Det är lugnt, hoppa på. Allt fixar sig!

 

En flicka ~6 och en mormor ~60 sitter och pratar. Mormorn berättar någon om sina morföräldrar.
Flickan: Är de döda nu?
Mormor: Ja, det är de.
Flickan: Jag vill aldrig dö.
Mormor: Nej, det är klart.
Flickan: Jag vill leva jätte-jätte-jättelänge. Ända tills jag blir tio år!

 

En präst ~40 står och förklarar för en grupp barn om när Jesus återuppstod.
Prästen: Hur skulle ni reagera om någon av era nära och kära återuppstod?
Pojke ~5: Ja, jag skulle kräkas…

 

En pappa ~40 och hans son ~4 sitter och pratar.
Sonen: Pappa, visste du att världens storaste hus har över 1000 parkeringsplatser?
Pappan: Nej, det visste jag inte.
Sonen: Jag tror det var 9000 parkeringsplatser.
Pappan: Var ligger det huset någonstans?
Sonen: Jag vet inte, jag har inte googlat.

 

En mycket berusad man ~40 går in i affären och flera av kunderna tycker detta är obehagligt.
Butikschef ~40: Jag måste be dig att gå ut härifrån.
Mannen: Men jag gör ju ingenting… jag kollar ju bara..
Butikschefen: Jo, jag vet. Men många tycker det är obehagligt då du är berusad.
Mannen: Men jag tittar ju bara.
Butikschefen: Du får komma tillbaka när du är nykter.
Mannen (dystert): Men… Det är jag ju aldrig.

 

AHHAHA okej. Kanske inte ska bomba på mer. Iallafall, mångamånga fler finns på denna hemsidan. Bara att checka in. Så klockren ;b

 

 

 

 


cream cheese chips (L)

Chacha bloggishen !

Nu är det CA som skriver och ska förmedla sin åsikt om mat eller rättare sagt om chips. Om det hade handlat om mat så hade det inte funnits något slut på detta inlägget, så det får helt enkelt handla om chips. Cream cheese chips är OLW's bästa chips smak. Cream cheese chips är kärlek. Känslan av när man öppnar påsen för att sedan ta upp det första chipset och bara lägga den i munnen är nästan lika obeskrivlig som att spela fotboll - för den känslan är obeskrivlig. Anledningen till varför jag gör ett inlägg som bara handlar om chips är för att jag just i detta ögonblicket äter just cream cheese chips (& att trippelG hotade mig, så va helt enkelt tvungen till att uppdattera, vill överlev skoldagen i morgon).



Sunday - JIPPII

Shashasha bloggen!

Ja, dagen har gått ut på att plugga. Försökt få klart biologiredovisningen. Den håller på att... avslutas. I think. Vet inte hur jag ska få med sista punkten i redovisningen på ett bra sätt. Så då sitter jag och skriver på och arbetet blir huuuuuuur långt som helst. Inte kul inte. MENMEN. PPT:n är strax klar, you've got to see my virus ;) mohahaha, klockren haha.

AJJEMEN.
NÄÄ nu får jag inte låta min tid gå till spillo.
Mitt älskade arbete väntar på mig!

Ha en softilago dag
och glöm inte att ta det lugnt ;)








I brist ...

på annat att göra (förutom att plugga) så tänkte jag underhålla både mig själv och er genom att tipsa er om en sjukt grym grej man kan göra då man vill skrämma slag på sina föräldrar. Haha, det ultimata brevet att skriva och lämna på sängen då man bara vill ha lite kul. Dock gäller det att ha föräldrar som kan ta det med en nypa salt ;) 

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän. Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel! Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.

Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärtom eftersom det även används inom sjukvården). Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst. Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.

Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelerska! Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).

Oroa dig inte Mamma - jag är -- år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Ha det bra / X

Haha, klockrent! Vore faktiskt lite kul om någon testade det :D Hittade det här.





Canny denna är till dig ;)

Fick nyss ett roligt telefonsamtal vilket påminde mig om...



What´s up bloggen?

Joni här =)
 
Började dagen idag med att vakna upp kl 10.30 och gick direkt in till köket. Då ser jag nått som värmer mitt hjärta nämligen pannkakor som mamma har gjort hahah. Efter att jag hade ätit så var det dags att åka in till torget med min madre och bror. Skulle köpa skor och slips och skjorta...boring.

Sen runt två åkte jag hem och åt. Sedan kl 3 gick jag och kolla på fotbollsmatch mellan Assyriska BK - Vargergs Bois. Det gick inte som förväntat då Assyriska förlorade med 3-2. Fan säger jag bara. Men livet går vidare.

Kom hem nyss och såg att nästan alla har/ska plugga biologi vilket jag knappt har börjat med. Fan en gång till säger jag bara. Men det tar jag imorgon istället för idag ska jag på bröllop vilket betyder fest hela natten=).

Allt som allt så har jag haft fult upp idag men nu har jag inget mer att skriva om för nu måste jag duscha.

HA DE GÖTT SÅLÄNGE




Virus

HEEEEEJ BLOGGEN :) TRIPPLE G HÄR!

How u all doin'?
Själv mår jag super. Gissa vad? Jag vaknade 11:45 idag. 11:45! Haha, inte vanligt för mig näää! Menmen... känner att det är lite segt med uppdateringar här. KOM IGEN NU ALLA ;) HAHA. Ja, jag är faktiskt glad! Gladgladglad. Idag har jag pluggat massa biologi - precis som säkert resten av da crew ska göra/har gjort idag. Vi alla har ju redovisningar nästa vecka -.- men ja, nu när jag sattit igång och nästan är klar med mitt påhittade virus så ska jag unna mig en lite utgång.

Jaja, det var la allt.

Förresten, presentation osv. kommer nog snart - I hope. Kanske när vi alla träffas igen (dvs. på måndag), men jag lovar ingenting.

Smell you lateeeeh!
Glöm inte att ta det lugnt nu ;)



Smoker

Passar på att skriva lite. Nu när jag ändå inte har något bättre för mig. Tydligen inte ni heller, eftersom ni sitter och läser det här? Haha.

Men nu till det som jag egentligen tänkte skriva om. Visste ni att det är bra att röka? Ja, precis. Bra att röka. Tydligen hjälper det en att slappna av och innehåller uppiggande egenskaper samtidigt som man ser extremt cool ut. Det hjälper en att ta det lugnt helt enkelt. & inte nog med det, alla vet väl att kvinnor smälter som smör i solsken för farliga män? & vad kan vara farligare än att riskera livet, flera gånger om dagen? Kort sagt finns det ingen anledning till att man inte borde röka. Så är du inte redan en rökare så är det kanske dags att bli en? Har du problem med att komma igång och är kanske osäker på hur man hanterar en ciggarette på bästa sätt? Inga problem! Klicka här för tips och inspiration. Kan andra så kan även du! För vet du vad? Det e lugnt ;)






Andra Inlägget

Hej alla fem läsare, Joni här. Tänkte att det var dags att uppdatera igen. Vill bara börja med att säga att vi är fem personer som kommer att driva denna bloggen. Presentation och bild av alla kommer senare. Idag har vi alla vart i skolan som för övrigt är ganska tråkigt bara så att ni vet. Men nu får det nog räcka, måste hinna förbreda mig inför matchen mellan Inter Milan - Juventus.

Tänkte nu avsluta med ett citat från Homer Simpson - "Att försöka är det första steget mot misslyckande"

 

 

 



Simma lugnt!

Hallå alla no lifers där ute i vimmlet. Är ni här så är det för att ni har tråkigt och är vi här så är det för att underhålla er med våra hektiska och ytterst spännande liv. Men nu ska livet levas så hej så länge och ta det luuuugnt ;)

 

 

 

 

 


RSS 2.0