the true


kid cudi ♥



KID CUDI FEAT KANYE WEST - ERASE ME
höhö sommarens skönaste låt!


HALLLÅÅ:

vem mer, förutom jag, ska lämna in sin dator i skolan idag?
answer me, please :(

C 2 S 4 D L

hahha, knäck den koden om ni kan! hahaha nä skoja... anyways

min dag i punkter:

 

1. försökte fixa med datorn; alltså föra över alla bilder och musik till usb-minnen osv. eftersm datorn ska lämnas in imorgon. hann inte med alla men nästan, det ska fixas ikväll senast.

 

2. jobb....................

 

3. sutttit och chillat vid dator och tv. nu ska jag byta om för vi ska alldeles strax iväg till gäster, moahha.

 

+ tack carro för att du manar på de andra bloggmedlemmarna att haka på min trend. väldigt snällt av dig! måste även skriva att jag håller med ditt lilla inlägg om bilder och minnen... såsantsåsantså!

 

byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


cooling

Tja!

Idag är jag mycket ledsen i ögat, för jag hittra inte något jävla usb minne som jag kan lägga all min musik på. Så jag måste fråga er alla kunskapsbarn varför lider vår skola av damp och i morgon är det sista dagen att lämna in datan, mysigt. Nu ska jag fortsätta städa mitt rum och tycka synd om mig själv.

Förresten kom att tänka på en sak nu, måste åka till stan och köpa lite block till skolan så att jag har något att skriva i på lektionerna.

ps. jag tycker resten av blogg gruppen ska jonina Guldens "guldhead" "trippel G" idé om den här ner räcknings grejen hon har kommit på. puss, ciao!  


bilder väcker minnen.

Hejsan!

Sitter och rensar datan på bilder just nu för att sedan lämna in den i skolan. Det kommer upp så många minnen när jag kollar på alla bilder. Det kommer fram minnen som man inte brukar tänka på, saker man önskar man kunde få göra om och saker som man önskade att man hade gjort bättre.

Ska fortsätta rensa nu medans jag lyssnar på musik & sedan ska jag sova. Så nattinatti, ciao!

the time traveler's wife

shenmosh hahahaha

förut gick jag ut en svängisch med tintin på åby, där träffade vi, förutom en massa gamla vänner då, även på lina som joina oss. snackade om ALLT OCH INGET och hade allmänt kul. jag och tina spelade dessutom basket med en volleyboll. visst, det gick kanske inte så jättebra när det började blåsa, men det gick ändå bra hahaha.

anyways, såg precis på the time traveler's wife - en jäääääättebra film! KOLLA. NU. mums. älskar dessutom hon tjejen som spelar huvudrollen, men glömmer alltid av vad hon heter. hon är i alla fall med i the notebook och sherlock holmes (bland annat dåå). 

aja, jag är jättetrött bara så att alla vet.
nu får jag ta och tacka för mig.
hejdå

here we go again

nu ska jag hoppa ur pyjamasen, ta på mig kläder och ut och möta tintin.

HERRÅ


22 augusti 2010

Tja snyggingar!

Efter jag läste Guldens vackra inlägg så bestämde jag mig för att också skriva ett. Men egentligen har jag inte att skriva om. Så kan berätta att nu är det 5 dagar kvar till skolan börjar, och en mystisk sak med det är att jag saknar skolan. Jag har lärt mig många saker detta lovet. Hähä, efter en vecka i skolan så kommer jag vara skoltrött igen, myyyyysigt.

Kan berätta lite om min dag idag också, har spenderat den med min framtida man A (alban) hähähähähähä, C & B. Vi plockade blåbär, nej men vi gick runt i stan och sen så satt vi vid hamnen och snackade och så. Efter det åkta jag hem, kom hem för cirka 2 timmar sen och har kollat på en film och ätit mammas goda smörgåstårta. Nu ska jag kissa så ciao mina små vänner.

lösning

kolla här. eftersom typ ingen uppdaterar, och vi faktiskt måste göra det, så har jag kommit på en lösning hur vi kan få in åtminstone en uppdatering om dagen. vi kör på en countdown! så, vad tycker ni att vi ska köra en countdown till? hmm... vi alla tänker i 5 sekunder sen säger vi det. okej? klara, färdiga - gå!

5 sekunder senare:
okej, efter den livliga diskussionen så kom vi ändå fram till ett enhälligt (?) beslut: vi kör på en COUNTDOWN TO SCHOOL X DAYS LEFT. nu är jag lite sur att jag inte kom på denna idé igår, för det hade sett så mycket bättre ut att börja countdownen med: COUNTDOWN, 7 DAYS LEFT FOR SCHOOL. alltså, att man börjar exakt en vecka innan och så. fyndigt u know. aja, då kör vi! ska fixa en snygg countdowngrejs!

5 MINUTER SENARE:

 

så, är alla tillräckligt peppade (=deppiga) nu? hihi. i thought so.


omg


MJAAUAU

Jag vill sova just nu men tyvärr har jag vänt på dygnet så jag kan drömma vidare vaken. Såg nyss Lock, stock and two smocking barrels det var en riktigt rolig gangstafilm jag vill typ se den massa mer gånger.
Ska försöka sova nu, god natt alla persiska katter därute! Här, en brutal bild för er

outlandish

e fett bra mannen. såg dom igår med zara, de sjungde på storan. brushäär, låtarna Desert Walk, Walou, Guantanamo och Aicha e fööör bra. och dom finns på spotify (iaf på den gratis ni vet) så lyssna på dom nu bruuur, fääätt bra! ja svär på allt mannen.

 

mannen kolla nu bilden uppe jag tog på dom. feeeett cool e jag. alla gör peace och grejjer, bara för det jag sitter och pozar peace nu. för coolt.


tripple G fo' peace maan

 

tripple G strikin' da poooose maaaan
i'm a hustala, i'm a hustala, yeah

 

men så klart mannneeen man e ingen rikti gangstaah om man inte har kosovos flagga... yeah maan! don't mess with me, aaaaaaiight?


Tillbaka

Statestiken går ju uppåt. Ja det var ju ett tag sen man skrev här men kan bero på att man inte orkar eftersom att det e lov och sånt. Har inte gjort nåt speciellt faktiskt denna sommaren bara chillat. Just nu har jag ganska tråkigt faktiskt för det finns inget o göra. Måste börja "socialisera" mig???? längtar tills ja fyller 18, det e bara 3 månader kvar när september börjar mohaha.

Igår köpte jag en rakaparat från 421 hahaha och en sån kudde där huvudet sjunker in så skönt hahah tempur heter den i think. Idag har jag bara softat.

Imorgon ska jag nog klippa mig haha sen vet jag inte vad jag ska göra mer, skolan börjar snart vilket framkallar ångest och hat.

Nu har jag inget mer att tillägga så ni får ha de gött sålänge


watch this

"de har insett att man måste lägga bajskorven i ett snyggt paket om folk ska köpa det"
så klockren... och så sant.


follow me



haha, älskar videon!

världens feeeeeetaste tröja

moahha, detta hittades i brors garderob när vi storstäda den iförrgår typ:



ladda upp den extra stor så att ingen missar vad det står på den, hehehe.

why am i not surprised?


Rastaman vibration

Rastaman: GE KURDEN DINA PENGAR!

¨¨<>¨¨

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sa kossan

RSS 2.0