Mind your own fucking business

Vissa människor är bara såna pain in the ass. Allvarligt, sköt ditt eget jävla liv & sluta gör dig till. Orka att jag ens lägger ner min energi på det här. Försvinn ut ur mitt liv bara.

PS. människor är onda, äckliga, elaka, blinda, egoistiska, självgoda, sjuka ..allt, precis allt hemskt som det bara går att vara här i världen. Åh, ibland önskar man att man inte hade fötts som människa. En ..myra hade varit bättre.



YEAAA

se på mig
jag närmar mig dig
jag skuttar framåt som en hund
en fot, ett ben
ett enkelt system
du verkar tycka jag ser dum ut

men jag kan inte dansa
jag kan inte dansa så fint som du
nej jag kan inte dansa
det ser bara psykoptiskt ut

som ett djur
en lycklig lemur
trippar jag med lätta steg

men jag kan inte dansa
jag kan inte dansa så fint som du
nej jag kan inte dansa
det ser bara psykoptiskt ut

en tant på stan
en tyst indian
jag lufsar framåt som en gnu
din blick den ber
mig att tona ner
nej men jag kan inte sluta nu

jag kan inte dansa
jag kan inte dansa så fint som du
nej jag kan inte dansa
det ser bara psykoptiskt ut (x2)

Orka med jä*la rubriker

Tjaaaa!!

Eftersom det inte är någon som orkar uppdatera så får vi la ta och göra det innan vi förlorar alla våra hundratusentals läsare, för vi vet att ni har saknat oss. Just nu sitter vi alla i skolan och taggar inför kemin....inte jonatan. Güllan pluggar på som vanligt och killen som sitter framför oss verkar deprimerad.

Annars är det några killar i ettan eller tvåan som har på sig kostym och man undrar ju om dom mår bra. För det första så var det VI i trean som kom på det och för det andra så ser dom bara mobbade ut eftersom att dom bara är två stycken.

Patric kemi läraren går runt med hanska och labbrock och spelar cool. Canny sitter bakom oss och petar i våra näsor, medan nicole springer in som en dåre.

Ha det bra sålänge önskar Biffen och JonIIII

Zeinab hälsar MUUUUUUUUUUUUU

Nolife.com

NEJ, jag har inget liv. Okej? Sitter här och "pluggar", åh ..så värdelöst. Men iallafall, jag har hört att det ska vara någon sorts fest exakt 200 dagar innan vi tar studenten. (Skriver vi för att det ändå bara är vi som läser bloggen, haha). Detta för att fira att det då är exakt 200 dagar kvar till studenten & sjäääääälvklart ska alla dit, eller? :o

Nu ska jag kolla på South Park med lillebror, godnatt.


RSS 2.0